♂jamajo carnival ♂jamajo carnival
niinpä niinpä
se jäi taas tuohon kenguru tilaan se jäi taas tuohon kenguru tilaan
mana mana mana mana
+25 def, 50% damage taken returned +25 def, 50% damage taken returned
Saiskos olla ganjaa tahi muita päihteitä? Saiskos olla ganjaa tahi muita päihteitä?
Tröllöllöö Tröllöllöö
Aniki ilman paistettua riisiä Aniki ilman paistettua riisiä
panisitko? panisitko?
Kissa- ja Koiragifejä Kissa- ja Koiragifejä
Hienot makkarapötköt :) Hienot makkarapötköt :)
Koiro elää jatkuvassa pelossa ja ihmiset vain nauraa ;___; Koiro elää jatkuvassa pelossa ja ihmiset vain nauraa ;___;
Hieno bändi Hieno bändi
Mmm Mmm
stroking desu stroking desu
Kaukosäädin on menetetty >:3 Kaukosäädin on menetetty >:3
Herran siunausta Herran siunausta
valkovalas valkovalas
Vladimir Vladimir
Dick Kickem Dick Kickem
Funniest Metal Gear Flash Ever: Codec Moments Funniest Metal Gear Flash Ever: Codec Moments
Perjantain kunniaksi Perjantain kunniaksi
The♂Gaywitness ♂ The♂Gaywitness ♂
And a pirate's life for me! And a pirate's life for me!
 365 näyttökertaa, 5 viestiä, 24.05 MB, 1 tiedosto, 28.04.2024 14:20:32
[ + 0 | ]

Usan valtio antaaa tapahtua näi

[70197] [Snaptik.app_7355582338132151598.mp4] [24.05 MB] [576x1024] [208.03s] [] []

usa

(97)  · 

ruoka

(215)
28.04.2024 15:47:09
#617161 [+2] Piilota Suosittele

On oikeassa ja väärässä.

Nykyään syödään paljon pitkälle prosessoituja (ultraprosessoituja) ruokia joissa on liikaa rasvaa & suolaa, ne ovat nopeita lämmittää tai jopa syödä sellaisenaan, näennäisesti halpoja mutta katsoppa kilohintaa ja kalorien määrää esim.300g mikroateriassa josta ei tule kukaan kylläiseksi, se että niistä puolestaan puuttuu hivenaineet, vitamiinit jne elimistön tarvitsemat lisät on vain yksi syy lisää olla syömättä niitä.

Nykyään on helppo istua autoon ja ajaa automarkettiin tekemään viikon ostokset kun ne saa halvemalla kuin kävelymatkan päässä olevalta lähikaupasta.

Liikkuminen hoidetaan nykyään muodikkaasti kuntosalilla, sen sijaan töihin kuljetaan skuutilla, julkisilla tai omalla autolla.

Ei se että käyt 2-4 kertaa viikossa vetämässä 1-2h aerobic, spinning, juoksumatto, penkki tai dippi treenin korvaa sitä että kävelisit 10km / pyöräilisit 16km 5-7 kertaa viikossa, esimerkiksi koiran lenkkeilytys 3x päivä ja 1h lenkki joka kerta olisi jo hyvä pohja päivän liikunta tarpeelle.

Sitten se syöminen, ei karkkipussia 3krt viikko, ei sitä kreemidonitsia, munkkia, suklaapatukkaa iltapäivän energiabuustiksi kahvin kanssa edes kerta viikkoon, toki voi kerran viikossa pitää "karkki päivän", mutta ei joka tai edes joka kolmas päivä.

Se että korvataan limonadin tai muun mehujen sokeri keinotekoisilla makeutus aineilla tietää vain lisää kuormitusta munuaisille, maksalle ja suolistolle (Voi hyvä ihme kuinka pidin/nautin pepsi maxista aikanaan).

Entisenä ylipainoisena 2-tyypin diabeetikkona jolla oli rasvamaksa ja kihti voin todeta että kaupassa on liikaa helppoa eineskeinestä, paistopisteen herkkuja, karkkia täynnä sokeria tai aspartaamia jne kemikaaleja, samoin ties millä värjättyä & makeutettua limua & mehua.

Liiku aina kun mahdollista, pidä silmällä mitä syöt, herkuttele vihanneksilla, hedelmillä karkkien tai uppopaistettujen herkkujen sijaan, vältä roskaruokaa ja eineskeineksiä.

28.04.2024 23:29:33
#617216 [+1] Piilota Suosittele

Ei tää mitään rakettitiedettä oo: vähemmän kaloreita sisään niin paino laskee. Kattoo paketin kylestä paljonko on kaloreita ja pitää sen haluamaansa painoon suhteutettuna. Ei tartte pitää ihme dieettejä tai syödä oravanmarjoja viittä kiloa aamuisin. Vähemmän. Kaloreita. Jos ei omenassa oo printattuna, että mitkä sen ravintoarvot on niin kattoo vittu guuglesta, saatana.

Ja jos oikeen haluaa hivistellä niin alakaa vetää apetta Zone-mallin mukaan tai etes sinnepäin niin kummasti paino putoaa vaikka söiskin paljon. Ytimekkäästi sanoen: hiilareiden, protskujen ja hyvien rasvojen tasapaino ratkasee siinä pelissä. Tai sitten tosiaan vaan laskee pelkät kalorit ja nappaa vitamiinit ja muut pilleripurkista.

30.04.2024 07:10:13
#617432 [+-] Piilota Suosittele

>>617161
prosessoituja (ultraprosessoituja)

aspartaami


Mitä jos syöt vaan ihan terveellisesti ja liikut, etkä katso sitä onko liha prosessoitua, kaikki ruoka jota syöt on prosessoitua hyvin pitkälle jopa jos lihasta puhutaan.

[ 5 viestiä | ]