Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 32 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 640
Tageja annettu 2 541
Vierailuja 30 610
Medioita 1 328
Medioiden näyttökerrat 469 552
Plussia 8 446
Saavutuksia 57
digimummo

11:05 -> 11:16

+2  0 viestiä  Piilota  03:18
digimummo

@tunturipeikko eiku pereletti siis @valupertti

Nii'i, oisit sinäki ollu kiltti niin ei ois tullu tuomiopäivää 30 vuoden takaisilla graffoilla, saatana :D

+1  3 viestiä  Piilota  01:32
digimummo

@hapsi_ on mun makea kirsikkakakku. Muutkin toki saa osallistua siihen ku otetaan se puoliväkisin kellarissaan, mutta ei oo pakko. Mun vastuulla on kuitenki ne kuvauslaitteet ja valot niin muistakaa varoa sitten niitä.

+1  0 viestiä   20:16
digimummo

Vinkatkaapa joutessanne semmosta asiallista mikrofoonia ryöyhtäilyesteellä jonka hinta ei oo taivaissa. Pitäis laittaa hakemusta ääninäyttelijähommiin.

+1  14 viestiä   13:46
digimummo

Neuvokaapa, saatanan palvojat, että kuka teistä vois toteuttaa mulle pienen lediprojektin? Se ois abouttiarallaa 1,8m x 1,8m. Pitäis olla tyylikkäästi valmistettu iso punaledinen pentagrammi. Ei siis mitään jouluvaloja tai vappuserpentiinejä vedettynä ristiin rastiin vaan ihan asiallisesti tuuskattu että vois tarjota vaikka taidenäyttelyyn. Se tulis tuonne vessan seinälle. Eikä haittais vaikka siihen sais "taustalle" vuohen pään toteutettuna samalla tavalla, mutta mieluummin tummemmilla punasilla ledeillä.

Tossa vähän osviittaa:



Ja joutessaan voisitte vinkata, että miten sais tehtyä permanenttitusseilla kunnon corpse-paintin.

+1  0 viestiä   03:32
digimummo

Tuota, nyt kävi niin hassusti että ku koiran turkkiin oli tarttunu joku ohkanen oksan pätkä niin mää sitten suuressa viisaudessani huljuttelin sen käsidesillä ja pesin puhtaaksi ja sitten laittoin sen siihen pieneen reikään mistä pissa tulee. Ongelmana on se, että se ei enä tuu ulos sieltä. Yritin jo hammastikulla ja ohkasilla pihteilläkin saada sen pois, mutta lopputuloksena on vaan vetelää kakkaa jossa on verta mukana. En perkele mene sairaalaan ton takia, mutta mitä vittua mää teen?

Tuossa vielä kuva siitä pienestä risusta ennen ku änkesin sen sisääni

+1  5 viestiä   01:25
digimummo

Ainoa kortti jonka tarvitsen on

+2  5 viestiä   22:55
digimummo

Velipoika kävi viime kesänä Joensuussa. Sano ettei mee enää toista kertaa.

+3  0 viestiä   15:54
digimummo

Niin no joo, tuli mieleen vielä tämmönenkin juttu kotikylältä. Pölhölän kylästä tarkemmin sanottuna. Minä kerran rakennin siellä siestan aikana semmosen pussaustelineen, mutta siinä tuli pieni fiba ja huulet jäi ihan jumiin. No eikä se siinä niinkään, mutta kun se isovaari eli Kustaa Pölhönen sitten oli kaverinsa kanssa aina miettimässä, että millon telekkarista tulee nyrkkeilyvä ja sekxiä. Ja saatiinhan me se lopulta ommiin hautajaisiinkin, ku viritettiin se kiinni mopon runkoon ja kaasu täysille niin ehti paikalle tiiä monettako kertaa jo.

Ja sitte vielä seki, että ku maito tullee tissistä, niin ei se yhtään auta vaikka laittaa tissin maitotonkkaan ja yrittää lypsää ylöspäin sanoen "ime ime ime". Ei se vaan onnistu. Semmosta se on Hätäläiskällä ollunna, nii. Ja ne kunnan pirun perkeleet jotka tuli sotkemaan sen edellisen kirjanpidon seisomalla sen multaan kirjotetun asiakirjan päälle niin piti taas ruveta miettimään, että montako äätä tulee sanaan "äete". Helevettiläine sentään. Onneksi sai siltä yheltä entiseltä kapiaiselta vähän pontikkaa ku se oli keksiny niin hyvän piilon, että oli liimannu lehemille ontot viinasarvet päähän, hehe.

Mitä helevetin persettä? Ettekö uso? No jumalauta!



Luolastossa vallitsi aivan ainutlaatuinen rauha ja ystävällisyys...

+1  1 viestiä   06:00
digimummo

Voi poikien pallit ja tyttöjen häppärit, nyt löyty niin asiallinen tyyppi että pittää ihan teille jakkaa. Onko se norski vai remonttireiska vai molemmat? Sen verran sakeeta saatanasettiä näkyy olevan, että aivan varmaan luolastolainen kutitellen kuitenkin. Persut tulee ihan nenäonteloita myöten sähköpistorasioista aina ku ei muista hengittää nokan kautta ulos. Phiif phiiiiiff... ja sitten ne perkeleet kuitenkin kattelee sieltä pöntöstä ylös ku kumartuu tsiigaamaan, että mitä siellä sitten onkaan. Ja ku nykäsee pytyn niin persut lähtee pois hengestä ja mielestä pariksi sekunniksi, kunnes ne taas änkeävät suhisevien pattereiden kautta, tramppaavien naapureiden säestyksellä ja entisen tyttöystävän lähettämillä aivosignaaleilla astraaliavaruuden kautta.

https://twitter.com/RoosKaisa

+3  12 viestiä   03:14
digimummo

Ootteko muuten koskaan miettineet, että kuinka helppoa pojilla olisi jos ne voisivatkin paskantaa kikkelin kautta? Siis aatelkaa tätä innovaatiota! Jäbä tuntee paskan tulevan niin se menee nurkan taakse ja antaa ruiskuta munastaan. How cool is that, yo? Ja sitten vielä kusiki tulee sen paskantamisen jälkeen niin se ruikkii ne viimesekti paskan jäänteet pitkin männykköä (tai baarin seiniä) niin vähänkö ois epic. Sitte niiden anukset surkastuis iliman käyttöä, mutta kullit kasvais ja ois jatkuvasti turvonneita, koska suolibakteerit tulehuttais niiden pippelit. Ja siitähän ne tytötkin tykkäis sitte aivan kybällä.

+1  11 viestiä   00:08
digimummo

Nymmää sen keksin. Mitä jos homo leikkauttas molempiin pakaroihinsa uudet persereikäimplantit niin sitten vois nähdä filimin missä kolome äijjää kairaa yhtä äijää sen persereikiin?

+1  9 viestiä   21:55
digimummo

Mikä likööri potkii eniten?

- Somalikööri

+6  13 viestiä   19:38
digimummo

Mitenköhän se tuon mun väärinkäsityksen anteeksiantajan transvestiittisiä radioaaltoja undulaattipoikani päähän joka haluaa vielä jonain päivänä muka kasvaa kotkaksi.

HAH! Siis.. mikä helevetti nykyajan pentuja vaivaa? Ja jos ette hoksaa enemmän tai vähemmän seksuaalista tsäbädägängää, mohulu!! "Uuu uuguuu mun muga bidää oddaa obindolainaa ed saan dugiaisii... O' O OEEOOO tartsan lentee spaidermäniä häiritsee, apina pomppaa sen ~10 senttiä ilmaan, kun siinä taistelukaupungissa hiekoitetaan siten, että direktiivillä saadaan siirrettyä hiekkaa kaksi metriä sivummaksi kohteeseen, joka on mukamas kävelyreitti.

Tita ei ei eikä etes Tito ku perrkele kaapissa on juustuva. Mää oon aina tykänny jyystöstä. Siksi mää loinki sen heti ton kattolampun jälkeen että näki etes miten etes suunnilleen menis niinku etes jotaki etes. Mitäh? KUKA PERKELE on niin sairas, että lukkee jottain näitä mun juttuja joihin olen kuitenkin saanut tiedottomassa tilassa ollessani niin monella tavalla, että yläpään viereen oli jätetty epäilyttävästi nuhruinen nenäliina sekä kaksi yhdeksän voltin patteria. Siis niitä joita kovat jätlät sitten yhisti rautalangalla ja sitten käräyttelivät toistensa palleja. Minä semmosena vähemmän audiona, mutta sitäkin enemmään visuaalina tallensin sitäkin saatanallista näkyä.

Eikö etes joku teistä vois kääntyä smurffismiin niin veisitte nää mun kauhiat stressit poies niin mää näkisin niien sijaan vaikka epämääräisiä pieniä olentoja. Tai.. tai no, siis siinähän ei oo mitään eroa nykyiseenkään. Hoksasin tossa illalla niin seinässä oli sinisiä rantuja. Juu, ihan kuten toisessakin seinässä. Ja makkarin seinä kirjaimellisesti "sulaa" ja pyyhkäisyllä saa tuhottua seiniä. Kyllä ny vittu luulis, että jos muovipussi on seinää vasten sen aikaa ku laitat eväät jääkaappiin niin seinään jää epämääräinen värilöntti. Sitten ku kuitenki asut siinä kämpässä niin yrität sitten varoa ettei seinään tule entistä enemmän väriä. Onneksi on kuitenkin tarkat mitat lattian puolesta niin ei tarvitse nöyryyttää ittiään pienillä vinkeillä joilla ehkä voisi pelastaa itsensä entistäkin irstaampiin asioihin. o/ röyh, sssaataanna!! ö/ hails!

... homppomoottorit. Tsingiskaan huh hah

Eilinen on vain uusi huominen. Ja voi perkele ku meninki luppaamaan etten juo peräkkäisinä päivinä. Kyllä mää ny testin vuoks voin kokkeilla, mutta lopputuloksena pittää olla lopulta sitte jottain vielä parempaa ku sitä ku o aina aiva saatana soosisa.. tai no harvemmin niin, mutta maharollisesti. Kyllä mää haluaisin istua omalla vaikka keinotekosella pienellä saarella johon sitten piirretään sopivalta korkeudelta katottuina. Eli ku eka porukka alakaa pikkuhilijaa venyttelemään yläreisiään jonne sitten laitetaan monenlaista. Liekö Guinessin Ennätysten kirjassa tämmöisiä enkkareita?

Mitähän kummallista mää ees aattelin, ku mennee jo jääkaapin teurastusproseduuri. Nii'i, että etteikö... mit vit ny taas? En ymmärrä. Minä keitän nyt teetä. Itselleni.

+1  0 viestiä   04:22
digimummo

Näitä kirkkaita hetkiä tulee joskus, mutta onneksi hyvin harvoin. Kyllä mää tiiän miksi ettiin poron pilluista kuvia. En vaan perkele ennää muista miksi. Kyllä siinä joku sketsi täyty olla takana. No jaa, oli miten oli. Jos se on tärkeää se tulee mieleen sitten joskus myöhemmin...

Ja just pari minuuttia sen jälkeen kun oot lopultakin nukahtanut, pyörittyäs ensin hikisenä kuuman kesäyönä lämmön vuoksi. Kun Pablon ostama riisipitsistä tehty ah, niin samettinen ja ihonmyötäinen, kaikkine osineen, heilahtaa tuulenvireessä hieman kun avaat ikkunan. "Oi Jonne, oi Jonne.. löytäisitpä sen kuuluisan EeÄssän jota lähdit etsimään vuorilta ja laaksoista sen jälkeen kun isäni yllätti meidät tallirenkien kanssa huussista" tuhiset siinä haaveillessasi samalla kun astianpesukone sekä pesukone kuin yhteisestä sopimuksesta molemmat laskevat alleen kuin pahaiset sinappikoneet!

Mutta ootteko semmosta ehtineet miettimään, että mikä se on tuo jatkuvan rakentamisen vimma? Tänne valtakunnalliseen vähemmän vaarallisten hullujen pitäjään, eli Ouluun, on rakennettu nyt ehkä kymmenen vuoden ajan aivan tolokutonta tahtia ihan kerrostaloja joissa on kerroksia tyhjänä koska, ei ole asukkaita! Kyllä varmaan voi ehkä olla paikollaan tukiaisten avulla antaa janttereiden ajaa alas ne puulaakifirmansa ja antaa niille keskittyä lähinnä jäätelötikkujen kasaamiseen?

Kun ei perkele ole väestöpohjaa niin turha sitä on vinkua mielisairaalloisen grandiosmeja ideoita kuten "pyörille etuajo-oikeus kaikkialla", "meri on ruman näköinen torilla, se on kuivattava vähintään nallikariin saakka", "vittu tää on siistii, mitä enemmän me rakennetaan itsemurhayksiöitä niin sitä isommaks kaupungin väkiluku kasvaa ja saahaan vielä boonuksia siitä, että rakennetaan näitä koirankoppeja... tota, pomo, elä ny ota pahalla mutta mää oon yrittäny miettiä, että mistä vitusta näihin saadaan asukkaita ja missä helevetissä ne muka käy töissä"?

Pomo tietenki vastaan, että ongelmahan ratkeaa sillä, että rakennetaan lisää. Lantalaiset muuttaa kämppiin mitä ne rakentaa voidakseen käydä töissä takapihallaan jonne rakennetaan taas uutta kämppää jne.

Joten tääki tositarina eiliseltä todistaa sen, että mun viinanjuonti on vähentyny alakuvuodesta jo 66%. Ei kerrallaan, hikkulis pikkulis, vaan shopivastinh.

+0  2 viestiä   21:47
digimummo

WWEEEEEEEEE!!!!!!

Meinasin jo jättää tästä tän rivin pois, mutta ku ettehän te onnettoman osaa lukea liian montaa kirjainta peräkkäin ilman välilyöntiä. Siksi, minä, teidän vapahtajanne sekä rumien häpyhuulien ynnä selluliitin vihaaja vannon, juhlallisesti, että tulen tervehtimään vaikka teistä jokaistah kummää oon jo aika hyväsässeurustelutilinan.. ghe hee... tiluksissa jjjuuu..


Mutta se teistä, tässä on sitten mun tämän illan lahjani tää ihanan ihana sivu missä pääsee pelaan niitä OIKEITA pelejä eikä näitä mitä vitun tiktokkeja vai grindereitä ne nykyään on. Saattanna.

https://playclassic.games/games/turn-based-strategy-dos-games-online/play-nuclear-war-online/play/

+0  1 viestiä   20:56
digimummo

+2  2 viestiä   16:53
digimummo

Homot, varttinekrut ja te kaks muuta tytyä - HILIJAA, SAATANA!

https://www.sexylosers.com/series/shiunji-and-the-suicide-girl/

+1  5 viestiä   22:49
digimummo

Nyt vähän vakavampaa pohdintaa.

Oon jo vuosikausia miettinyt teleportaatiota ja sen mukanaan tuomaa teoreettista ongelmaa. Kas, kun kävisi niin, että astuisit teleportteriin ja koko olemuksesi aivosynapsien kikkailuja myöten "kopioitaisiin" ja kasattaisiin sitten siinä toisessa päässä. Niin olisitko se oikeasti sinä vai täydellinen kopio sinusta jolla on kaikki samat muistot ja ajatukset siitä hetkestä lähtien, kun astuit aparaattiin? Olettaen, että kun koko keho muutetaan ties miksi partikkeleiksi niin tajunta sammuu. Kun se kasataan uudestaan uutena KOPIONA sinusta ei kukaan huomaisi mitään eroa. Mutta mitä sille alkuperäiselle tietoisuudelle sitten tapahtui, kun sen olemassaolo pilkottiin täydellisesti?

Heitän näin melkein kaikesta viidenneksen tietävänä, että kuolet kun menet teleportteriin. Se, joka tulee toisesta päästä on vain varmuuskopiosi, mutta et juuri SINÄ itsessään. Sinun olemuksesihan on revitty äärettömän pieniin ja omituisiin kappaleisiin jotka kyllä voidaan kasata uudestaan, mutta alkuperäinen on mennyttä. Täten näkisin ainoana järkevänä konstina pitää itsensä olemassa olevana vaikka avaruusmatkojen ajan on totaalinen jäädytys jossa aivoissa ei tapahdu mitään, mutta toiminta palaa vaikka 10 vuoden jälkeen kun jälleen sulatetaan. Tää sitte eruaa teleportaatiosta siinä, että alkuperäistä aivoa ja ajatuskuvioita ei ole koskaan tuhottu vaan herätetään takaisin toimintakykyyn aikojen päästä.

Mites te aattelette tuotaki asiaa?

+2  10 viestiä   21:18
digimummo

Mikä siinä on, Hans-Henna, että et perkele osaa avata uunin luukkuja kun nakkaat aliolentoja uuniin? Eihän tämmöstä käryä kestäis edes Mengele, saatana perkele. Ikkunat auki kuin olisivat jo!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010404147.html

+1  1 viestiä   07:32
digimummo

Aatelkaa, tää yrittää opetella opettajaksi teidän muksuja groomaamaan:

Aatu Korhonen
https://twitter.com/aakorhonen

Sen oppivanhemmat on varmaan sitten

Jouko Piho
https://twitter.com/joukopiho

ja

Ulla Kaukola
https://twitter.com/UllaKaukola

+0  7 viestiä   00:37
digimummo

Nyt jumalauta kerätään kolehti!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010403318.html

+1  3 viestiä   18:14
digimummo

Perjantaisin meikän suussa maistuu vahva sahti
Mietin mikä @hapsi_ :lla on panemisen tahti
Syväkurkkuna on meillä eräs lapsenvahti
Apunansa sillä on se kuulu pillun mahti

+2  4 viestiä   17:51
digimummo

Nonni. Nymme kaikki kuollaan taas.

+0  1 viestiä   05:03
digimummo

+2  0 viestiä   03:18